Pályázó neve:

Hírös Építő Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

A Hírös Építő Kft. technológiai fejlesztése

Pályázati kiírás megnevezése:

GINOP-1.2.9-20 – Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.9-20-2021-00958

Projekt helyszíne:

5321 Kunmadaras, 043/13

Támogatás összege:

4 335 233 Ft

Támogatás aránya:

70 %

Projekt összköltség:

6 193 191 Ft

Forrás:

ERFA

A projekt várható fizikai befejezése:

2021.12.31.

 

 Jelen fejlesztést, az indokolja, hogy a vállalkozásnak meg kell felelnie az egyre magasabb piaci és ügyfél elvárásoknak. Ehhez folyamatos technológiai fejlesztés szükséges, mely magában foglalja mind a szakmai feladatokat ellátó eszközpark, mind az eszközök állagának megóvását hosszú távon biztosító eszközök beszerzését is.

Ezen projektet három fő vonalra építettük fel:

1. Egy új BOMAG BW 65 H kézivezetésű padkahenger beszerzése, mely tovább segíti magas minőségű építőipari tevékenységünk folytatását.  

2. Egy új Kränzle THERM-C 13/180 forróvizes mosóberendezés beszerzése, mely műszaki paramétereinek és könnyű kezelhetőségének köszönhetően minden, nehéz körülmények között munkát végző eszközünk állagának, állapotának hosszú távon történő megőrzését szolgálja

3. Információs-technológiai fejlesztés, mely során 2 db ACER Predator Helios 300 PH315 notebook került beszerzésre, ezekkel biztosítva a megfelelő szakmai és támogató hátteret mind a munkavégzés területén, mind az irodai feladatok ellátása során

A projekt megvalósítása hosszú távon tehát hozzájárul az eszközparkunk tartós állapotmegőrzéséhez, így tevékenységünk színvonalának emeléséhez, mely további új és jó partnerkapcsolatok kiépítéséhez segít hozzá minket, így biztosítva a cég folyamatos jövőbeli fejlődését.

A projekt eredményeként így az árbevétel további növekedését, a likviditás javulását, és piaci pozíció megerősítését várjuk. A projekt eredményeként a versenytársakhoz képest a hatékonyabb és minőségibb /precízebb/ munkavégzés jellemzi majd a céget.

KAPCSOLAT

 

Hírös Építő Kft.
6000, Kecskemét Bajcsi Zs. u. 6. alagsor. 1.
+36 30 419 15 40